Surdejsboller
Vi har haft gang i et lille fermenteringsforsøg i form af en surdej. Eleverne har
Maillard-reaktioner
Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? I denne artikel er der samlet
Gærprocessen
I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød. Vidste du,
Kemiske hævemidler
Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller
Afbagte deje
Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på =
Pølsehorn
Bagning, Brød, Gær, Hævning, Pølsehorn, PølserSå står den på Østermarkskolen Pro Tour Discgolf turnering! 17 elever stiller til start denne eftermiddag, hvor der
Nayas – lidt grove –
Yngstearvingen Naya elsker at bage. Tøsen har opfundet sit eget bagebegreb “en masebolle”. En masebolle
Filone – Til bruschetta
Super appetizer til et hvert selskab! Det hele starter med et godt brød. Lige straks
Fladbrød
Et hurtigt brød til en hver lun ret. Denne her opskrift bruger vi tit, som