Bæredygtighed, Fransk madkultur og Bistro, Kage, Opskrifter madkundskab
Financiers
Uhhh. Små franske hapsekager. Jeg bruger denne opskrift, som en del af min undervisning i
Bæredygtighed, Faglig læsning og anden madnørderi, Fødevarebevidsthed, Undervisningsforløb og anden inspiration
Bæredygtighed
Denne artikel er både en faglig artikel og tiltænkt som et undervisningsforløb. Artiklen kan derfor
Faglig læsning og anden madnørderi, Vegetar
Vegetar
Vi skal i den kommende tid arbejde med en masse grøntsager og frugter – og
Bæredygtighed, Hverdagsmad, Mad og Sundhed, Opskrifter madkundskab, Tærter
Madtærte
Skal der ryddes op i køleskabet? Så er en madtærte lige sagen! Jeg bruger denne
Bæredygtighed, Fisk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Skindstegt ørred på skolehavens grønt
Fagdag i udskoling. Dambrug, bæredygtighed, inspiration til projektopgave og naturfagsprøve. Dissekering af ørreder med 9.