Bread and butter pudding
Få bugt med brød og kagerester. Spar en skilling på madkundskabsbudgettet. Arbejd med bæredygtighed. Det
Ceviche med rå tomatsalsa
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Fiskesuppe cappuccino
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Biks og bearnaise
Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den
Vegetarburger
Vi arbejder med madmæssigt mangfoldighed. I den forbindelse læser og hører vi om to personer,
Selvvandingssystem
Skolen i skolehaven. Vi vil have alle årgange i skolehaven minimum en gang om året,
Kylle-Rylles død…
Hvilken del af kyllingen kan du egentlig bedst lide? I denne artikel skal vi se
Smoothie
En til brunchforløbet i 6. klasse… “A creamy beverage made of fruit blended with juice, milk,
Hvad er der i køleskabet?
Hvad mon der gemmer sig i køleskabet? Dette er en opgave, som jeg anvender i
Nordisk inspireret cremet bygotto
I Italien har de risotto, som er en risret. I Danmark har vi ikke ris,