Bæredygtighed

, , , ,

Ceviche med rå tomatsalsa

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , , ,

Fiskesuppe cappuccino

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , , ,

Biks og bearnaise

  • 0 / 5

Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den

, , , , ,

Vegetarburger

  • 0 / 5

Vi arbejder med madmæssigt mangfoldighed. I den forbindelse læser og hører vi om to personer,

Selvvandingssystem

  • 0 / 5

Skolen i skolehaven. Vi vil have alle årgange i skolehaven minimum en gang om året,

, ,

Kylle-Rylles død…

  • 0 / 5

Hvilken del af kyllingen kan du egentlig bedst lide? I denne artikel skal vi se

, , ,

Smoothie

  • 0 / 5

En til brunchforløbet i 6. klasse… “A creamy beverage made of fruit blended with juice, milk,

,

Hvad er der i køleskabet?

  • 0 / 5

Hvad mon der gemmer sig i køleskabet? Dette er en opgave, som jeg anvender i

, ,

Nordisk inspireret cremet bygotto

  • 0 / 5

I Italien har de risotto, som er en risret. I Danmark har vi ikke ris,

, , ,

Financiers

  • 0 / 5

Uhhh. Små franske hapsekager. Jeg bruger denne opskrift, som en del af min undervisning i