Æg

, ,

Æg Benedict med Sauce Hollandaise

  • 0 / 5

En lækker og nem morgenmadret. Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller

, , ,

Soufflé

  • 0 / 5

Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.

, ,

Pastaens oprindelse – og lidt

  • 0 / 5

Måske verden mest populære fødevare? Og i hvert fald, verdens sjoveste mad at lave med

, ,

Æggesalat til madpakken – nem

  • 0 / 5

Hvad kalder man et kriminelt æg? Far-joke incoming! “Hårdkogt”… tsk tsk tsk… Det er altid

, ,

Profiterols

  • 0 / 5

Så er vi kommet til de afbagte deje. Vi kan også kalde den for en Choux-dej,

,

Pandekager – Sifon

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates Så er klargøringen til valgholdet i molekylær gastronomi i fuld gang. Vi,

,

Æg

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du