Molekylær gastronomi, Morgenmad, Opskrifter madkundskab
Æg Benedict med Sauce Hollandaise
En lækker og nem morgenmadret. Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller
Dessert, Fransk madkultur og Bistro, Kage, Opskrifter madkundskab
Soufflé
Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.
Faglig læsning, Faglig læsning og anden madnørderi, Italiensk
Pastaens oprindelse – og lidt
Måske verden mest populære fødevare? Og i hvert fald, verdens sjoveste mad at lave med
Æg, Madpakken, Opskrifter madkundskab
Æggesalat til madpakken – nem
Hvad kalder man et kriminelt æg? Far-joke incoming! “Hårdkogt”… tsk tsk tsk… Det er altid
Fransk madkultur og Bistro, Kage, Opskrifter madkundskab
Profiterols
Så er vi kommet til de afbagte deje. Vi kan også kalde den for en Choux-dej,
Dessert, Molekylær gastronomi
Pandekager – Sifon
Opskriften indeholder affiliates Så er klargøringen til valgholdet i molekylær gastronomi i fuld gang. Vi,
Faglig læsning og anden madnørderi, Undervisningsforløb og anden inspiration
Æg
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du