Æg

, , , ,

Eclair

  • 0 / 5

Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde

,

Mazarin

  • 0 / 5

En undervurderet klassiker! Som al for tit sættes i samme bås som roulader og citronmåner fra

,

Italiensk marengs med kiks og

  • 0 / 5

Du kan anvende italiensk til mange forskellige ting i det søde køkken. Det lade sig

,

Gastrofysik – Videnskaben i mad

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

, , , , ,

Carbonara

  • 0 / 5

Så er det for alvor ved at være forår, og ungerne begynder at være meget

, , ,

Hjemmelavet mayonnaise

  • 0 / 5

Hellmann´s gør det meget godt, men den er også dyr, hvis du ikke spotter den

, , ,

Havregrynspandekager

  • 0 / 5

Herhjemme elsker vi pandekager. Og lillemor laver tit havregrynspandekager til ungerne, når humøret ikke lige

, , , , , , ,

Frittata

  • 0 / 5

Dejlig italiensk inspireret æggekage. Svigermor kommer med 1 milliard-million æg fra egne høns. What to

, , , , ,

Skotske æg

  • 0 / 5

Lidt alternativt til påskefrokosten eller en anderledes frokost? Det er teknisk set ikke en påskeret,

, ,

Æg Benedict med Sauce Hollandaise

  • 0 / 5

En lækker og nem morgenmadret. Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller