Følg med
Om mig
HAM DER MADKUNDSKABSLÆREREN…
Christian - Domesticscience
Æbleskiver i laaaange baner!
- 0 / 5
Indhold Indledning Æbleskiver er bare indbegrebet af dansk jule-madkultur! Intro til panden og teknikken bag En tidsrejse med æbleskiver Lærervejledning
LÆS MEREStigende fødevarepriser
- 0 / 5
Har din madkundskabslærer været lidt fedtet med indkøbene af råvarer det sidste stykke tid? I har måske ikke fået så
LÆS MEREBread and butter pudding
- 0 / 5
Få bugt med brød og kagerester. Spar en skilling på madkundskabsbudgettet. Arbejd med bæredygtighed. Det gør vi i madkundskab, når
LÆS MEREHollandaisesauce
- 0 / 5
Fransk emulgeret sauce. What’s not to like?! Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan du med Hollandaisesauce virkelig vise
LÆS MEREHvad kan plakater – og modeller?
- 0 / 5
Altså ud over at være til pynt og inspiration. De kan mega meget! På plakater kan der være faglige modeller,
LÆS MEREDansk madkulturforløb
- 0 / 5
Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 – Frikadeller, kartofler og pandesovs Del
LÆS MERESå er den her!
- 0 / 5
E-artikel: Strukturering af arbejdsprocesser i madkundskab Så er den første E-artikel klar til læsning – og der er flere på
LÆS MEREButter chicken
- 0 / 5
En indisk madkultur klassiker. En indisk streetfood klassiker. En hverdags klassiker. En børnevenlig og relativ økonomisk ret til madkundskab. What’s
LÆS MEREMånedsopgave – Videnskaben i mad
- 0 / 5
I denne månedsopgave skal der samles op på de videnskaber, som vi møder på i maden. Gennem forløbet Gastrofysik – Videnskaben
LÆS MEREEclair
- 0 / 5
Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde den for en Choux-dej, hvis du
LÆS MEREDen konserveret hotdogs (hygiejne 7. klasse)
- 0 / 5
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem
LÆS MERESurdej, fermentering & mikroorganismer (hygiejne 8. klasse)
- 0 / 5
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem
LÆS MEREBestillingsseddel til madkundskab
- 0 / 5
Mine elever arbejder ofte med at skulle bestille råvarer i forbindelse med diverse opgaver – specielt på 7. og 8.
LÆS MEREKreativitet
- 0 / 5
Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med kreativitet i madkundskab. Det kan
LÆS MERE