Følg med
Om mig
HAM DER MADKUNDSKABSLÆREREN…
Christian - Domesticscience
Hvad kan plakater – og modeller?
- 0 / 5
Altså ud over at være til pynt og inspiration. De kan mega meget! På plakater kan der være faglige modeller,
LÆS MEREDansk madkulturforløb
- 0 / 5
Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 – Frikadeller, kartofler og pandesovs Del
LÆS MERESå er den her!
- 0 / 5
E-artikel: Strukturering af arbejdsprocesser i madkundskab Så er den første E-artikel klar til læsning – og der er flere på
LÆS MEREButter chicken
- 0 / 5
En indisk madkultur klassiker. En indisk streetfood klassiker. En hverdags klassiker. En børnevenlig og relativ økonomisk ret til madkundskab. What’s
LÆS MEREMånedsopgave – Videnskaben i mad
- 0 / 5
I denne månedsopgave skal der samles op på de videnskaber, som vi møder på i maden. Gennem forløbet Gastrofysik – Videnskaben
LÆS MEREEclair
- 0 / 5
Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde den for en Choux-dej, hvis du
LÆS MEREDen konserveret hotdogs (hygiejne 7. klasse)
- 0 / 5
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem
LÆS MERESurdej, fermentering & mikroorganismer (hygiejne 8. klasse)
- 0 / 5
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem
LÆS MEREBestillingsseddel til madkundskab
- 0 / 5
Mine elever arbejder ofte med at skulle bestille råvarer i forbindelse med diverse opgaver – specielt på 7. og 8.
LÆS MEREKreativitet
- 0 / 5
Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med kreativitet i madkundskab. Det kan
LÆS MERESpinatvafler
- 0 / 5
Hvem elsker ikke vafler? Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som
LÆS MEREPizzavafler
- 0 / 5
Hvem elsker ikke vafler? Man kan virkelig være kreativ med et vaffeljern. Der er næsten uanet mulighed med ting, som
LÆS MEREPanang karry
- 0 / 5
Vi arbejder med livretter i en af mine K-klasser. I den forbindelse har en elev ønsket panang. Så må vi
LÆS MERESmagseksperimenter
- 0 / 5
Hvordan kan vi arbejde med sanserne, og i madkundskab specielt med smagssansen? Smagssansen består af fem grundsmage. Surt, sødt, salt,
LÆS MERE