Opskrifter til madkundskab

IMG 7045 | Domestic Science
,,,,

Æbleskiver i laaaange baner!

  • 0 / 5

Indhold Indledning Æbleskiver er bare indbegrebet af dansk jule-madkultur! Intro til panden og teknikken bag En tidsrejse med æbleskiver Lærervejledning

LÆS MERE
pexels markus winkler 1430818 19867469 | Domestic Science
,

Stigende fødevarepriser

  • 0 / 5

Har din madkundskabslærer været lidt fedtet med indkøbene af råvarer det sidste stykke tid? I har måske ikke fået så

LÆS MERE
Bread and butter pudding | Domestic Science
,,

Bread and butter pudding

  • 0 / 5

Få bugt med brød og kagerester. Spar en skilling på madkundskabsbudgettet. Arbejd med bæredygtighed. Det gør vi i madkundskab, når

LÆS MERE
fullsizeoutput 9c7 | Domestic Science
,,,

Hollandaisesauce

  • 0 / 5

Fransk emulgeret sauce. What’s not to like?! Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan du med Hollandaisesauce virkelig vise

LÆS MERE
Hygiejne med vandmaerke | Domestic Science
,,

Hvad kan plakater – og modeller?

  • 0 / 5

Altså ud over at være til pynt og inspiration. De kan mega meget! På plakater kan der være faglige modeller,

LÆS MERE
Dansk madkultur | Domestic Science
,,

Dansk madkulturforløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 – Frikadeller, kartofler og pandesovs Del

LÆS MERE
E artikel Strukturering af arbejdsprocesser | Domestic Science
,

Så er den her!

  • 0 / 5

E-artikel: Strukturering af arbejdsprocesser i madkundskab Så er den første E-artikel klar til læsning – og der er flere på

LÆS MERE
Butter chicken | Domestic Science
,,,,,

Butter chicken

  • 0 / 5

En indisk madkultur klassiker. En indisk streetfood klassiker. En hverdags klassiker. En børnevenlig og relativ økonomisk ret til madkundskab. What’s

LÆS MERE
Xanthangum | Domestic Science
,

Månedsopgave – Videnskaben i mad

  • 0 / 5

I denne månedsopgave skal der samles op på de videnskaber, som vi møder på i maden. Gennem forløbet Gastrofysik – Videnskaben

LÆS MERE
Baalvafler | Domestic Science
,,

Bålvafler

  • 0 / 5

Ilden og varmen om et bål kan bare noget! Træet og glødernes knitren kan virke så dragende, at vi  næsten

LÆS MERE
pexels photo 5665687 | Domestic Science
,,,,

Eclair

  • 0 / 5

Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde den for en Choux-dej, hvis du

LÆS MERE
remo

Den konserveret hotdogs (hygiejne 7. klasse)

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem

LÆS MERE
Surdejsbrød
,,

Surdej, fermentering & mikroorganismer (hygiejne 8. klasse)

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du nemt kan klikke dig frem

LÆS MERE
Skaermbillede 2024 05 27 kl. 16.35.32 | Domestic Science

Bestillingsseddel til madkundskab

  • 0 / 5

Mine elever arbejder ofte med at skulle bestille råvarer i forbindelse med diverse opgaver – specielt på 7. og 8.

LÆS MERE
Kreativitetsmodel1 | Domestic Science
,

Kreativitet

  • 0 / 5

Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med kreativitet i madkundskab. Det kan

LÆS MERE