Chili con Carne
Et sikkert hit og en klassiker i hverdagskøkkenet og madkundskab. Chili con carne er en
Boeuf Bourguignon
Jeg elsker fransk bistromad! Og når man gør det, skal man selvfølgelig også have en
Boeuf Stroganoff a la Hr.
Så fik jeg sat lidt ord på weekendens kokkerier. Jeg fik rodet mig ud i
Lasagne
Datenight med den dejlige hustru. Wakefield vinsmagning ved Vin & Vin med 3-retters menu. Arbejde
Hakkedrenge med bløde løg
Første varme ret på undervisningsplanen. Der skal gang i gryde og pander. Rettere sagt 2
Tortillas- og tacofyld
Det bliver noget gras i dag! Men det er satme godt! Hjemmelavet tacos. Tacoen har
Spaghetti & kødboller
Jeg plejer egentlig at lave disse banditter i stegeso. Det er super nemt og tager
Bøf, nemme grøntsager, sous vide
Nem og hurtig aftensmad? Vi arbejder med Maillard-reaktioner i tiden i forbindelse med et forløb
Roethlisburger
Claus Elming kalder den for den ondeste burger i dit liv på Foodtv! Flere medier
Oksekød
Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med