Hovedretter, Indisk madkultur, Kyllingekød, Måltider & Madkultur, Molekylær gastronomi
Chicken tikka masala
Jeg bruger denne opskrift til valgholdet molekylær gastronomi, hvor vi skal arbejde med sfærifikation. Retter,
Hverdagsmad, Måltider & Madkultur, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Svinekød
Svenske kødboller
Skal vi have Ikea-kødboller, far??? Ungerne er af uransagelige grunde vilde med Ikeas kødboller. Men der
Måltider & Madkultur, Mexicansk madkultur, Okse- og kalvekød, Opskrifter madkundskab
Tortillas- og tacofyld
Det bliver noget gras i dag! Men det er satme godt! Hjemmelavet tacos. Tacoen har
Forretter, Hovedretter, Hverdagsmad, Italiensk, Måltider & Madkultur, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Pasta
Ravioli
At lave ravioli, er en fantastisk familieaktivitet. Og lige så i skolesammenhænge. Det kan være
Amerikansk madkultur, Hovedretter, Måltider & Madkultur, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Roethlisburger
Claus Elming kalder den for den ondeste burger i dit liv på Foodtv! Flere medier
Bæredygtighed, Forretter, Fransk madkultur og Bistro, Grøntsager, Mad og Sundhed, Måltider & Madkultur, Opskrifter, Tilbehør, Vegetar
Ratatouille
Lortevejr i Danmark… Det er en stor omvæltning at komme hjem fra Italien til det,
Indisk madkultur, Måltider & Madkultur, Molekylær gastronomi
Dekonstrueret raita
Opskriften indeholder affiliates. Arbejdet med valgholdet med “Molekylær gastronomi” skrider frem. Lige om
Amerikansk madkultur, Måltider & Madkultur, Morgenmad, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Amerikanske pandekager
Den skal bare med på et bunchbord eller en brunch platte! Den lille, tykke og