Den napolitanske pizzadej
Med corona fulgte der alverdens modefænomener. Madmæssigt må man sige at surdejen og pizzaovnen var
Fish N´chips, mushy peas &
Minifiskeforløb på 6. årgang. Tja, kan vel bruges som man vil ift. klassetrin. Men jeg bruger
Brunch buffet
Brunch er en mellemting af morgenmad og frokost. Ordet stammer fra engelsk, hvor det er
Cannelés
Endnu endnu en fransk fristelse. Nu er der snart ved at være til et helt
Semlor – svenske fastelavnsboller
Ok, jeg hopper også med på bølgende af de sveske fastelavnsboller. Mest af alt, fordi
Tortillas
Tortillas er fundamentet for megen mad i Mexico. Følger du denne opskrift, har du en
Falafel i pitabrød med tahini
Vi skal snart arbejde med kødfrikost og masser af grøntsager. Jeg var kommet til at
Naanbrød
Jeg elsker brød – og naanbrød er ingen undtagelse. Det bedste og nemmeste sidekick til
Mormorsalat
Supernem og sommeragtig salat. Dette er en nem salat, hvor man med få råvarer får
Koldskål
Vi har allerede haft et par varme dage i dette år – og forhåbentlig er