Bao med pulled chicken
Måske du er stødt på gua bao, en dampet bolle, som ofte også bare omtales
Garam Masala
Det er sjovt at lave sine egne krydderier og blandinger i madkundskab. Her får eleverne
Masa harina
I denne artikel skal vi se nærmere på melet masa harina, og hvordan et majskorn
Crepes – Pandekager
Crêpes er en ultratynd pandekage, der er elsket af alle i Frankrig. De fås søde,
Æbleskiver i laaaange baner!
Indhold Indledning Æbleskiver er bare indbegrebet af dansk jule-madkultur! Intro til panden og teknikken bag
Dansk madkulturforløb
Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 –
Butter chicken
En indisk madkultur klassiker. En indisk streetfood klassiker. En hverdags klassiker. En børnevenlig og relativ
Eclair
Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde
Panang karry
Vi arbejder med livretter i en af mine K-klasser. I den forbindelse har en elev