Dansk madkulturforløb
Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 –
Butter chicken
En indisk madkultur klassiker. En indisk streetfood klassiker. En hverdags klassiker. En børnevenlig og relativ
Eclair
Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde
Panang karry
Vi arbejder med livretter i en af mine K-klasser. I den forbindelse har en elev
Stegt flæsk med persillesauce
Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne
Biks og bearnaise
Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den
Pad thai
En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning. Når
Aioli
Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence
Dysfagi
Dysfa-hvafor-noget? Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes: Aldring
Samosa
En vegetarisk hapser med dip-dip-nam-nam… Og den kan nemt gøres til et hovedmåltid. Vi kan