Surdej, fermentering & mikroorganismer (hygiejne
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Konservering
Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad. I starten som jægere, senere som
Fermentering
Her følger en artikel, hvor vi skal se nærmere på fermenteringskunsten. Det er en lidt
Tørrede tomater i olie
Tilbehør til pastaretter, tapas, brunch, madpakker eller salater? Et tilbehør til mange forskellige retter. Jeg
Jordbærsyltetøj
Egentlig er vi lidt sent på den med jordbærmarmeladen – og dog. Min svigermor gemmer
Hjemmelavet ketchup
Så står den på “ketter”! Den her plejer jeg altid at lave med eleverne, når
Peanutbutter sandwich
Vi arbejder egentlig med konservering og skal gøre en masse ting klar til de kommende
Semidried tomater
Tænk at noget så lækkert kan være så nemt – og så billigt. Oplever du,
Syltede chilier
Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000. Men efter at
Syltet rødløg
Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har