Dansk madkultur

, ,

Hjemmelavet hotdogs

  • 0 / 5

Næsten da… Vi arbejder med hygiejne og mikroorganismer i starten af hvert skoleår. I 7.

, , ,

Brunsviger (kagemand)

  • 0 / 5

Så kom vi på den anden side af børnefødselsdag for førstearvingen, og inden længe står

, , , , ,

Koldskål

  • 0 / 5

Vi har allerede haft et par varme dage i dette år – og forhåbentlig er

, , , , ,

Karbonader med stuvede grønærter

  • 0 / 5

Ingen fancy pancy her! Dette er good old school karbonader. Plain and simple. Ingen dikkedarer…

, , ,

Kammerjunker

  • 0 / 5

Når man spiser koldskål, skal man selvfølgelig også have kammerjunker hertil. Men hvad er det

, , ,

Jordbærtrifli

  • 0 / 5

Det pibler frem med jordbær i tiden – og det er jo helt fantalastisk! Her

, , ,

Hveder

  • 0 / 5

Så er det Store Bededags aften. I gamle dage måtte bagerne ikke arbejde fra solnedgang

, , , ,

Hindbærsnitter

  • 0 / 5

Naya overhørte mor og far nævne ordet “hindbærsnitter”. Så nu skulle far og datter i

, , , ,

Hakkedrenge med bløde løg

  • 0 / 5

Første varme ret på undervisningsplanen. Der skal gang i gryde og pander. Rettere sagt 2

, , , ,

Frikadeller mit alles!

  • 0 / 5

Frikadeller, kartofler, brun sovs og rødkål. Mega danmarksk bliver det sgu ikke! Vi laver den