Dansk madkultur

, ,

Dansk madkulturforløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 –

, ,

Hele kræet! Kyllingen

  • 0 / 5

Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i

, , , , ,

Tarteletter – høns i asparges

  • 0 / 5

Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super

, , , ,

Stegt flæsk med persillesauce

  • 0 / 5

Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne

, , , ,

Ceviche med rå tomatsalsa

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , , ,

Hvilling med grønkål og brunet

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , , ,

Fiskesuppe cappuccino

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , , ,

Biks og bearnaise

  • 0 / 5

Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den

, ,

Æbleskiver med æblekompot

  • 0 / 5

Den her æbleskiveopskrift er tiltænkt noget, der kunne minde og den æbleskive, som du kan

, ,

Hjemmelavet hotdogs

  • 0 / 5

Næsten da… Vi arbejder med hygiejne og mikroorganismer i starten af hvert skoleår. I 7.