Croque madame
Det er jo bare en tååst… Men det er ca. verdens bedste! Det hedder en
Cyclope – Syltetøjsmedaljer
Cyclope! Det lyder jo fedt! Og det bliver fandme ikke nemmere! Eller syltetøjsmedaljer… Den kan
Sauce Bearnaise
Hvorfor pokker har jeg placeret Bearnaisen i baggrunden??? Den burde jo være i forgrunden. Den
Sauce Bordelaise med kantereller
En god Sauce Bordelaise er altid et hit. En af bøffens bedste venner – sammen
Soufflé
Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.
Tarte aux chocolat
Eller Chokoladetærte… Men det fransk lyder igen bare meget federe! Temaet om franske fristelser fortsætter,
Tarte fine aux pommes
Vi kan også kalde den “Tynd sprød æbletærte”. Jeg elsker det fransk køkken. Jeg laver i
Profiterols
Så er vi kommet til de afbagte deje. Vi kan også kalde den for en Choux-dej,
Ratatouille
Lortevejr i Danmark… Det er en stor omvæltning at komme hjem fra Italien til det,
60 Sekunders Sablé breton med
Opskriften indeholder affiliates Sablé skulle eftersigende betyde “sand” på fransk. Bretonere skulle eftersignede være lokalbefolkningen