Fransk madkultur og Bistro

, , ,

Briochebollen

  • 0 / 5

Det er efterhånden et must at kunne mønstre en broichebolle. Det er bare den ultimative

, , , ,

Citrontærte

  • 0 / 5

Uhhh. Den her har jeg egentlig haft lovet lille Emil opskriften på, siden jul 2019…

, , ,

Croque madame

  • 0 / 5

Det er jo bare en tååst… Men det er ca. verdens bedste! Det hedder en

, ,

Cyclope – Syltetøjsmedaljer

  • 0 / 5

Cyclope! Det lyder jo fedt! Og det bliver fandme ikke nemmere! Eller syltetøjsmedaljer… Den kan

,

Sauce Bordelaise med kantereller

  • 0 / 5

En god Sauce Bordelaise er altid et hit. En af bøffens bedste venner – sammen

, , ,

Sauce Bearnaise

  • 0 / 5

Hvorfor pokker har jeg placeret Bearnaisen i baggrunden??? Den burde jo være i forgrunden. Den

, , ,

Soufflé

  • 0 / 5

Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.

, , , ,

Tarte aux chocolat

  • 0 / 5

Eller Chokoladetærte… Men det fransk lyder igen bare meget federe! Temaet om franske fristelser fortsætter,

, , , ,

Tarte fine aux pommes

  • 0 / 5

Vi kan også kalde den “Tynd sprød æbletærte”. Jeg elsker det fransk køkken. Jeg laver i

, ,

Profiterols

  • 0 / 5

Så er vi kommet til de afbagte deje. Vi kan også kalde den for en Choux-dej,