Fransk madkultur og Bistro

, , , ,

Eclair

  • 0 / 5

Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde

, , , , ,

Aioli

  • 0 / 5

Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence

, , ,

Coq au Vin til madkundskab

  • 0 / 5

Nem coq au vin på rodfrugtsmos med honning og balsamicoglaseret broccoli kunne også være overskriften,

,

Fransk løgsuppe

  • 0 / 5

Af alle supper, er denne tilsyneladende blevet en favorit hos min unger… Sad for en

, ,

Tarte Flambeé

  • 0 / 5

Tarte Flambeé, Flammkuchen eller Flammekueche. Kært barn har mange navne. Talte Flambeé er ingen undtagelse.

, , ,

Pommes frites

  • 0 / 5

Hjemmelavet pommes smager bare bedre! Og så i egen friture – men pas på med

, ,

Cannelés

  • 0 / 5

Endnu endnu en fransk fristelse. Nu er der snart ved at være til et helt

, , ,

Financiers

  • 0 / 5

Uhhh. Små franske hapsekager. Jeg bruger denne opskrift, som en del af min undervisning i

, , , ,

Boeuf Bourguignon

  • 0 / 5

Jeg elsker fransk bistromad! Og når man gør det, skal man selvfølgelig også have en

, , ,

Briochebollen

  • 0 / 5

Det er efterhånden et must at kunne mønstre en broichebolle. Det er bare den ultimative