Bæredygtighed

, , , , ,

Vegetarburger

  • 0 / 5

Vi arbejder med madmæssigt mangfoldighed. I den forbindelse læser og hører vi om to personer,

, , , , , ,

Kylling i kikærter – en

  • 0 / 5

Man kan efterhånden få en masse forskellige salat i supermarkeder og fast food-kæder. Denne ret

, ,

Rabarber trifli

  • 0 / 5

Skolehaven møder madkundskab i sommermånederne! Alle skoler burde have en skolehave i et eller andet

, , ,

Smoothie

  • 0 / 5

En til brunchforløbet i 6. klasse… “A creamy beverage made of fruit blended with juice, milk,

, ,

Nordisk inspireret cremet bygotto

  • 0 / 5

I Italien har de risotto, som er en risret. I Danmark har vi ikke ris,

, , ,

Financiers

  • 0 / 5

Uhhh. Små franske hapsekager. Jeg bruger denne opskrift, som en del af min undervisning i

, , ,

Bæredygtighed

  • 0 / 5

Denne artikel er både en faglig artikel og tiltænkt som et undervisningsforløb. Artiklen kan derfor

, , ,

Rabarbersaft & rabarbersirup

  • 0 / 5

Troels  rabarber er blevet humungous! Vi er lige så stille gået igang med at konservere

, ,

Nøddecreme

  • 0 / 5

Nutella er ret beset et brand, et registreret varemærke, så man kan ikke bare bruge