Bread and butter pudding
Få bugt med brød og kagerester. Spar en skilling på madkundskabsbudgettet. Arbejd med bæredygtighed. Det
Tarteletter – høns i asparges
Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super
Ceviche med rå tomatsalsa
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Hvilling med grønkål og brunet
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Fiskesuppe cappuccino
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Dampede muslinger i cremet sauce
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Biks og bearnaise
Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den
Vegetar-forløb
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Hjemmelavet kopnudler
Hurtig og nem mam. Vi arbejder med færdigretter. I dag skal vi prøve at konkurrere
Madmæssig Mangfoldighed
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du