Hele kræet! Kyllingen
Hvad kan man lave med en hel kylling? Det skal vi se nærmere på i
Hjemmelavet vs. Færdiglavet
I dette miniforløb skal vi se nærmere på færdiglavet mad versus hjemmelavet mad. Det skal
Vegetar-forløb
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Elevens huskeliste til prøven
Indhold Indledning Første undervisningsgang Anden undervisningsgang Lærervejledning Så står den lige straks på prøvetid! Og
Skab en dagsorden og et
Hvis du tager initiativ og skaber en dagsorden og et oplæg, kan du styre en
Dysfagi forløb
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Dæk dig bord!
Vi arbejder med det æstetiske i måltidet på 6. årgang. Vi bruger hele tiden vores
Månedsopgave – Udvikling opskrifter og
I denne månedsopgave skal vi arbejde med at udvikle opskrifter og lave nogle kostberegninger på
Månedsopgave – Vegetar
I denne månedsopgave skal der samles op på vores viden om vegetarisk mad. Denne opgave
Madmæssig Mangfoldighed
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du