Æbleskiver i laaaange baner!
Indhold Indledning Æbleskiver er bare indbegrebet af dansk jule-madkultur! Intro til panden og teknikken bag
Hvad kan plakater – og
Altså ud over at være til pynt og inspiration. De kan mega meget! På plakater
Dansk madkulturforløb
Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 –
Så er den her!
E-artikel: Strukturering af arbejdsprocesser i madkundskab Så er den første E-artikel klar til læsning –
Månedsopgave – Videnskaben i mad
I denne månedsopgave skal der samles op på de videnskaber, som vi møder på i
Den konserveret hotdogs (hygiejne 7.
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Surdej, fermentering & mikroorganismer (hygiejne
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Bestillingsseddel til madkundskab
Mine elever arbejder ofte med at skulle bestille råvarer i forbindelse med diverse opgaver –
Kreativitet
Denne artikel er tænkt, som en intro til elever og lærere, som vil arbejde med
Smagseksperimenter
Hvordan kan vi arbejde med sanserne, og i madkundskab specielt med smagssansen? Smagssansen består af