Tilbehør

,

Hummus

  • 0 / 5

Jeg er helt tossig med mellemøstens køkken! Og hummus er ingen undtagelse her. Hummus er

, , , , ,

Aioli

  • 0 / 5

Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence

, ,

Hashbrowns

  • 0 / 5

Kært barn har mange navnene. Hashed browned potatoes, homefries, country fried potatoes, kan de hedde

,

Italiensk marengs med kiks og

  • 0 / 5

Du kan anvende italiensk til mange forskellige ting i det søde køkken. Det lade sig

, ,

Praliné

  • 0 / 5

Vi arbejder med sukkers madkemi (læs mere her: Mulighederne med sukker – Sukker Level 2),

, ,

Isvafler

  • 0 / 5

Vi arbejder mere og mere med forskellige istyper i madkundskabsundervisningen. Det skyldes for år tilbage,

,

Bærcoulis

  • 0 / 5

Ordet coulis kan næsten lyde lige som en kulissen. Jeg plejer at sige til elever,

,

Hurtig remoulade

  • 0 / 5

Skulle vi gå all in, skulle vi lave vores helt egne pickles. Og det overvejer

, , ,

Pommes frites

  • 0 / 5

Hjemmelavet pommes smager bare bedre! Og så i egen friture – men pas på med

, , ,

Tørrede tomater i olie

  • 0 / 5

Tilbehør til pastaretter, tapas, brunch, madpakker eller salater? Et tilbehør til mange forskellige retter. Jeg