Fransk madkultur og Bistro, Madmæssig mangfoldighed, Opskrifter, Simremad
Coq au Vin til madkundskab
Nem coq au vin på rodfrugtsmos med honning og balsamicoglaseret broccoli kunne også være overskriften,
Hverdagsmad, Kyllingekød, Mexicansk madkultur, Opskrifter madkundskab, Simremad
Tinga de pollo
Tacos og mexicansk mad kan nemt blive opfattet som oksekød i pandekage eller en eller
Fransk madkultur og Bistro, Hovedretter, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Simremad
Boeuf Bourguignon
Jeg elsker fransk bistromad! Og når man gør det, skal man selvfølgelig også have en
Okse- og kalvekød, Opskrifter, Simremad
Boeuf Stroganoff a la Hr.
Så fik jeg sat lidt ord på weekendens kokkerier. Jeg fik rodet mig ud i
Forretter, Hovedretter, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Simremad
Braiseret svinekæber på rodfrugtsmos
Jeg havde altid haft lyst til at prøve mig af med dette lidt anderledes stykke
Hovedretter, Hverdagsmad, Mexicansk madkultur, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Simremad
Chili con Carne
Et sikkert hit og en klassiker i hverdagskøkkenet og madkundskab. Chili con carne er en
Hverdagsmad, Italiensk, Okse- og kalvekød, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Simremad
Lasagne
Datenight med den dejlige hustru. Wakefield vinsmagning ved Vin & Vin med 3-retters menu. Arbejde
Italiensk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Simremad
Spaghetti alla Ragú
Jeg bruger denne kødsovs til min lasagne. Dog har jeg lige tyret lidt squash og