Molekylær gastronomi, Opskrifter madkundskab, Saucer, Sous Vide, Tilbehør
Bearnaise sous vide
Artiklen indeholde affiliates. “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart
Faglig læsning, Saucer
Jævning
Vi arbejder oftest med jævninger, når vi laver saucer, stuvninger, supper, creme, grød m.m. At
Forretter, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer
Rejer i tomatsauce
Google Translate siger, at jeg skal skrive Fettuccine con gamberi in salsa di pomodori… Jeg
Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer
Pebersauce
Det er måske bøffen der her er i fokus, men det er saucen lige under,
Fransk madkultur og Bistro, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer
Sauce Bearnaise
Hvorfor pokker har jeg placeret Bearnaisen i baggrunden??? Den burde jo være i forgrunden. Den
Fransk madkultur og Bistro, Saucer
Sauce Bordelaise med kantereller
En god Sauce Bordelaise er altid et hit. En af bøffens bedste venner – sammen
Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Ost, Saucer, Tilbehør
Bandit ostesauce
Den her går lige i hjertet! I bogstavligste forstand! Når den står på weekendhygge med