Fisk, Fransk madkultur og Bistro, Madlavning, Saucer
Hollandaisesauce
Fransk emulgeret sauce. What’s not to like?! Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan
Bæredygtighed, Fisk, Nordisk, Saucer
Dampede muslinger i cremet sauce
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Dressing, Fransk madkultur og Bistro, Måltider & Madkultur, Saucer, Tapas, Tilbehør
Aioli
Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence
Italiensk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer
Simpel tomatsauce til pizza
Her følger ski lige den ualmindelige simple tomatsauce, som jeg plejer at bruge til pizzaer
Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer, Tilbehør
Bearnaisesmør
Ja, det er jo ikke en sauce, men det er et fandens godt alternativ. Der
Italiensk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Ost, Pasta, Saucer
Gorgonzola suace
Menuen stod på hjemmelavet ravioli, men det var saucen, der løb med opmærksomheden. Gorgonzolaosten har
Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer
Whiskysauce
Måske verdens mest taknemmelige sauce. Og alligevel køber folk den rask færdig på flaske. Jeg
Mexicansk madkultur, Opskrifter madkundskab, Saucer, Snacks, Tapas, Tilbehør
Salsa
Skal du have snacks, skal du også have en salsa! Denne video er den ultimative