Hverdagsmad, Opskrifter madkundskab, Svinekød
Boller i karry
En hverdagsklassiker, som bare skal være en del af pensum i madkundskab. En ret, som
Jul, Opskrifter madkundskab, Ris
Risengrød
Hovedrengøring i december, er en fast del af curriculum på 6. årgang i min undervisning.
Grøntsager, Opskrifter madkundskab, Tilbehør, Vegetar
Tomatrelish
I madkundskab 8. klasse kalder vi holdet for Kitchen Science & Mysteries efter den gode
Bæredygtighed, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Nøddecreme
Nutella er ret beset et brand, et registreret varemærke, så man kan ikke bare bruge
Amerikansk madkultur, Dansk madkultur, Opskrifter madkundskab
Hjemmelavet hotdogs
Næsten da… Vi arbejder med hygiejne og mikroorganismer i starten af hvert skoleår. I 7.
Italiensk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Tilbehør
Stegt polenta
Det er efterhånden mit mantra, at når der skal laves fino mad, så lav så
Italiensk, Opskrifter, Opskrifter madkundskab, Saucer
Simpel tomatsauce til pizza
Her følger ski lige den ualmindelige simple tomatsauce, som jeg plejer at bruge til pizzaer
Dessert, Is, Opskrifter, Opskrifter madkundskab
Vaniljegelato
Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.