Opskrifter madkundskab

, ,

Nayas – lidt grove –

  • 0 / 5

Yngstearvingen Naya elsker at bage. Tøsen har opfundet sit eget bagebegreb “en masebolle”. En masebolle

, , ,

Arme riddere

  • 0 / 5

Man siger, at Breakfast of champions er havregrød. Champion på engelsk kan b.la. betyde ridder.

, ,

Filone – Til bruschetta

  • 0 / 5

Super appetizer til et hvert selskab! Det hele starter med et godt brød. Lige straks

, ,

Fladbrød

  • 0 / 5

Et hurtigt brød til en hver lun ret. Denne her opskrift bruger vi tit, som

, ,

Focaccia med rosmarin og oliven

  • 0 / 5

Ummme. Nybagt brød. Der planlægges en hulens masse opskrifter i tiden, da madkundskabsfaget går nye

, , , , ,

Minestronesuppe

  • 0 / 5

Der er suppevejr i tiden. Heller ikke i år blev det til en hvid jul…

, ,

Snobrød

  • 0 / 5

I disse Corona-tider kan og skal der også laves meget mere end bare at sidde

, , ,

Bålpandekager

  • 0 / 5

Der er ikke noget som bålhygge. Bonfire bålstativet kommer lidt frem i bølger hos familien

, , , ,

Gammeldaws æblekage

  • 0 / 5

Æblesæsonen er over os og det giver god anledning til at arbejde med de dejlige

, , ,

Hindbærsorbet

  • 0 / 5

Sorbet er helt perfekt til madkundskabsundervisning! Det er simpelt, billigt og tager bogstaveligt kun 10-15