Fermenterede gulerødder
Vi er godt i gang i skoleåret og vi kaster os lige så stille ud
Fermenterede kartofler
Vi er godt i gang i skoleåret, og vi kaster os lige så stille ud
Fastelavn
Så nærmer fastelavn sig. Men hvorfor holder vi fastelavn? Forberedelse til påske Fastetiden var forberedelse
Andebryst sous vide, rød spidskålssalat
Artiklen indeholder affiliates. Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår,
Vanilje milkshake
Jeg er lige så stille begyndt at nørde med noget molekylær gastronomi. Noget som jeg
Panna cotta med broken jordbærgele
Opskriften indeholder affiliates Panna Cotta er en lækker dessert fra Norditalien. Retter Piemonte. Panna Cotta
Hurtig vaniljeis
Artiklen indeholde affiliates Nye ismaskiner til lokalt – det skal fejres! Jeg har i lang
Hurtig pizzadej
Hvis du spørger mig, er forskellen på pizzaer enorm. Man kan finde masser af ganske
Cremé Bruleé i Mikroovn
Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. Nu er turen kommet til flammekasteren! Eller gasbrænderen.
Pølsehorn
Bagning, Brød, Gær, Hævning, Pølsehorn, PølserSå står den på Østermarkskolen Pro Tour Discgolf turnering! 17 elever stiller til start denne eftermiddag, hvor der