Bønnesalat
Hvor ofte planlægger du egentlig dit måltid efter, hvilken type kød du skal spise? Vi
Syltede chilier
Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000. Men efter at
Æbleskiver med gær – Old
Så kom der lige nye grejer fra Le Creuset til madkundskabsundervisningen! Det er altså prima
Syltet rødløg
Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har
Agurkesalat
Vi arbejder løbende med konservering hen over skoleåret. En god og nem klassiker i arbejdet
Fermenterede gulerødder
Vi er godt i gang i skoleåret og vi kaster os lige så stille ud
Fermenterede kartofler
Vi er godt i gang i skoleåret, og vi kaster os lige så stille ud
Æblechutney
Hustruen til personalefest. Så jeg forbereder mig på at tage “Årets ægtemandsprisen”! Jep, lillemor skal da
Æblegelé
Dette er en af grundstenene til en good old peanutbutter jelly sandwich – nemlig æblegeleen.
Surdejsboller
Vi har haft gang i et lille fermenteringsforsøg i form af en surdej. Eleverne har