Opskrifter madkundskab

,

Gulerodskage

  • 0 / 5

Nem og billig kage… Men skal den tilberedes som en piskede eller rørt dej? Det

,

Børnegløgg

  • 0 / 5

Så skal børnene også have lidt til ganen. Gløggen havde i tidernes morgen, a.k.a Middelalderen,

,

Hindbærlagkage med marengstoppe

  • 0 / 5

Forløbet med alverdens dejtyper fortsætter. Vi er nu kommet til piskede og sukkerbrødsdeje (læs mere

, , ,

Nayas kyskager

  • 0 / 5

Bogen “Bag med de mindste” læses intenst i vores hjem som godnathistorie. Yngstearvingen er helt

,

Peanut cookies

  • 0 / 5

En hurtig, nem og billig portion cookies. Jeg elsker bare cookies og den variation, som

, ,

Profiterols

  • 0 / 5

Så er vi kommet til de afbagte deje. Vi kan også kalde den for en Choux-dej,

, ,

Romkugler

  • 0 / 5

Romkugler, romboller, trøfler, sputnik, kald dem hvad du vil… Og så alligevel er jeg lidt

, , ,

Skindstegt ørred på skolehavens grønt

  • 0 / 5

Fagdag i udskoling. Dambrug, bæredygtighed, inspiration til projektopgave og naturfagsprøve. Dissekering af ørreder med 9.

, , , , ,

Risotto

  • 0 / 5

Opskriften indeholde affiliates   Jeg laver altid risotto i one-pot-style. Altså kun én gryde i

, , , , , , ,

Ravioli

  • 0 / 5

At lave ravioli, er en fantastisk familieaktivitet. Og lige så i skolesammenhænge. Det kan være