Hindbærlagkage med marengstoppe
Forløbet med alverdens dejtyper fortsætter. Vi er nu kommet til piskede og sukkerbrødsdeje (læs mere
Børnegløgg
Så skal børnene også have lidt til ganen. Gløggen havde i tidernes morgen, a.k.a Middelalderen,
Nayas kyskager
Bogen “Bag med de mindste” læses intenst i vores hjem som godnathistorie. Yngstearvingen er helt
Profiterols
Så er vi kommet til de afbagte deje. Vi kan også kalde den for en Choux-dej,
Romkugler
Romkugler, romboller, trøfler, sputnik, kald dem hvad du vil… Og så alligevel er jeg lidt
Svensk pølseret
Nem og billig hverdagsmad, hvor børnene rigtigt kan tage del i madlavningen. Jeg har i
Skindstegt ørred på skolehavens grønt
Fagdag i udskoling. Dambrug, bæredygtighed, inspiration til projektopgave og naturfagsprøve. Dissekering af ørreder med 9.
Risotto
Opskriften indeholde affiliates Jeg laver altid risotto i one-pot-style. Altså kun én gryde i
Ravioli
At lave ravioli, er en fantastisk familieaktivitet. Og lige så i skolesammenhænge. Det kan være