Hindbærlagkage med marengstoppe
Forløbet med alverdens dejtyper fortsætter. Vi er nu kommet til piskede og sukkerbrødsdeje (læs mere
Nayas kyskager
Bogen “Bag med de mindste” læses intenst i vores hjem som godnathistorie. Yngstearvingen er helt
Profiterols
Så er vi kommet til de afbagte deje. Vi kan også kalde den for en Choux-dej,
Romkugler
Romkugler, romboller, trøfler, sputnik, kald dem hvad du vil… Og så alligevel er jeg lidt
Svensk pølseret
Nem og billig hverdagsmad, hvor børnene rigtigt kan tage del i madlavningen. Jeg har i
Svenske kødboller
Skal vi have Ikea-kødboller, far??? Ungerne er af uransagelige grunde vilde med Ikeas kødboller. Men der
Risotto
Jeg laver altid risotto i one-pot-style. Altså kun én gryde i brug. Dejlig lækker mad
Ravioli
At lave ravioli, er en fantastisk familieaktivitet. Og lige så i skolesammenhænge. Det kan være
Pirogger med oksekød & grønt
Brød med lækkert fyld = pirog. Det er nok russerne, som får den største kredit