Opskrifter madkundskab

,

Hindbærlagkage med marengstoppe

  • 0 / 5

Forløbet med alverdens dejtyper fortsætter. Vi er nu kommet til piskede og sukkerbrødsdeje (læs mere

, , ,

Nayas kyskager

  • 0 / 5

Bogen “Bag med de mindste” læses intenst i vores hjem som godnathistorie. Yngstearvingen er helt

,

Peanut cookies

  • 0 / 5

En hurtig, nem og billig portion cookies. Jeg elsker bare cookies og den variation, som

, ,

Profiterols

  • 0 / 5

Så er vi kommet til de afbagte deje. Vi kan også kalde den for en Choux-dej,

, ,

Romkugler

  • 0 / 5

Romkugler, romboller, trøfler, sputnik, kald dem hvad du vil… Og så alligevel er jeg lidt

, , ,

Svensk pølseret

  • 0 / 5

Nem og billig hverdagsmad, hvor børnene rigtigt kan tage del i madlavningen. Jeg har i

, , , ,

Svenske kødboller

  • 0 / 5

Skal vi have Ikea-kødboller, far??? Ungerne er af uransagelige grunde vilde med Ikeas kødboller. Men der

, , , , ,

Risotto

  • 0 / 5

Jeg laver altid risotto i one-pot-style. Altså kun én gryde i brug. Dejlig lækker mad

, , , , , , ,

Ravioli

  • 0 / 5

At lave ravioli, er en fantastisk familieaktivitet. Og lige så i skolesammenhænge. Det kan være

, , , ,

Pirogger med oksekød & grønt

  • 0 / 5

Brød med lækkert fyld = pirog. Det er nok russerne, som får den største kredit