Knækbrød
Fagdag, sundhed og gode madpakkesnacks var dagens tema i 4. klasse. “Her kommer en super
Svenske chokoladebrød
Så står den på julebagning i madkundskab! Jeg tilstræber altid at madkundskab skabe arbejde med
Citronmåne
Citronmånen har altid haft en speciel plads i mit hjerte. Ved de mange skakbesøg hos
Winner winner chicken dinner –
“Du, skat. Smut du bare i fitness. Så ordner jeg maden. Hvad skal jeg lave?”
Gulerodskage
Nem og billig kage… Men skal den tilberedes som en piskede eller rørt dej? Det
Børnegløgg
Så skal børnene også have lidt til ganen. Gløggen havde i tidernes morgen, a.k.a Middelalderen,
Hindbærlagkage med marengstoppe
Forløbet med alverdens dejtyper fortsætter. Vi er nu kommet til piskede og sukkerbrødsdeje (læs mere
Nayas kyskager
Bogen “Bag med de mindste” læses intenst i vores hjem som godnathistorie. Yngstearvingen er helt
Profiterols
Så er vi kommet til de afbagte deje. Vi kan også kalde den for en Choux-dej,