Opskrifter madkundskab

, , , ,

Bearnaise sous vide

  • 0 / 5

Artiklen indeholde affiliates.  “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart

, , ,

Gulerodsboller

  • 0 / 5

Gulerodsboller er altid et hit på madpakken. Det er også altid et godt emne at

, , , ,

Tarte fine aux pommes

  • 0 / 5

Vi kan også kalde den “Tynd sprød æbletærte”. Jeg elsker det fransk køkken. Jeg laver i

, ,

Knækbrød

  • 0 / 5

Fagdag, sundhed og gode madpakkesnacks var dagens tema i 4. klasse. “Her kommer en super

, ,

Æggesalat til madpakken – nem

  • 0 / 5

Hvad kalder man et kriminelt æg? Far-joke incoming! “Hårdkogt”… tsk tsk tsk… Det er altid

, ,

Kyllingefrikadeller & mormorråkost

  • 0 / 5

Nem og hurtig hverdags mad, og så er frikadeller i alskens former og varianter bare

, , , , , ,

Bagte rodfrugter

  • 0 / 5

Hvad har du i din grøntsagsskuffe i køleskabet? Her har du et forslag til oprydning.

, , , , ,

Pluk en høne Nordic-style

  • 0 / 5

Planen siger, at vi skal arbejde med kylling. Så lad os da plukke en høne

, , ,

Soufflé

  • 0 / 5

Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.

, ,

Svigermors roulade

  • 0 / 5

Ej mere Dancake roulade. Rouladerne med så mange tilsætningsstoffer, at de kan holde sig for