Bearnaise sous vide
Artiklen indeholde affiliates. “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart
Gulerodsboller
Gulerodsboller er altid et hit på madpakken. Det er også altid et godt emne at
Tarte fine aux pommes
Vi kan også kalde den “Tynd sprød æbletærte”. Jeg elsker det fransk køkken. Jeg laver i
Knækbrød
Fagdag, sundhed og gode madpakkesnacks var dagens tema i 4. klasse. “Her kommer en super
Æggesalat til madpakken – nem
Hvad kalder man et kriminelt æg? Far-joke incoming! “Hårdkogt”… tsk tsk tsk… Det er altid
Kyllingefrikadeller & mormorråkost
Nem og hurtig hverdags mad, og så er frikadeller i alskens former og varianter bare
Bagte rodfrugter
Hvad har du i din grøntsagsskuffe i køleskabet? Her har du et forslag til oprydning.
Pluk en høne Nordic-style
Planen siger, at vi skal arbejde med kylling. Så lad os da plukke en høne
Soufflé
Så skal tungen holdes lige i munden – både i udtale og i praksis arbejdet.
Svigermors roulade
Ej mere Dancake roulade. Rouladerne med så mange tilsætningsstoffer, at de kan holde sig for