Sifon æbleskiven
Vi arbejder med vores æbleskivepander op til jul, og her skal vi på en tidsrejse
Coq au Vin til madkundskab
Nem coq au vin på rodfrugtsmos med honning og balsamicoglaseret broccoli kunne også være overskriften,
Tarte Flambeé
Tarte Flambeé, Flammkuchen eller Flammekueche. Kært barn har mange navne. Talte Flambeé er ingen undtagelse.
Syltede pære, tuilles-knas, kærnemælks Creme
Måske det her er ved at være min signaturdessert. Det er i hvert fald en
Stegt polenta
Det er efterhånden mit mantra, at når der skal laves fino mad, så lav så
Simpel tomatsauce til pizza
Her følger ski lige den ualmindelige simple tomatsauce, som jeg plejer at bruge til pizzaer
Vaniljegelato
Årets nytårsmenu bestod af en Gateau Marcel med vaniljeis, hindbærespuma (hindbærskum), isomalt-knas og en havtornssauce.
Pære belle Helene
Der er den hurtige og den lækre. Vi skal i dag kigge lidt på den
Pommes Duchesse
Pommes duchesse er en af de der tilbehør, som jeg godt kan lide. Man kan