Okse- og kalvekød

, , , , , ,

Chili con Carne

  • 0 / 5

Et sikkert hit og en klassiker i hverdagskøkkenet og madkundskab. Chili con carne er en

, , , ,

Boeuf Bourguignon

  • 0 / 5

Jeg elsker fransk bistromad! Og når man gør det, skal man selvfølgelig også have en

, ,

Boeuf Stroganoff a la Hr.

  • 0 / 5

Så fik jeg sat lidt ord på weekendens kokkerier. Jeg fik rodet mig ud i

, , , , ,

Lasagne

  • 0 / 5

Datenight med den dejlige hustru. Wakefield vinsmagning ved Vin & Vin med 3-retters menu. Arbejde

, , , ,

Hakkedrenge med bløde løg

  • 0 / 5

Første varme ret på undervisningsplanen. Der skal gang i gryde og pander. Rettere sagt 2

, , ,

Tortillas- og tacofyld

  • 0 / 5

Det bliver noget gras i dag! Men det er satme godt! Hjemmelavet tacos. Tacoen har

, , , , , ,

Bøf, nemme grøntsager, sous vide

  • 0 / 5

Nem og hurtig aftensmad? Vi arbejder med Maillard-reaktioner i tiden i forbindelse med et forløb

, , , , ,

Roethlisburger

  • 0 / 5

Claus Elming kalder den for den ondeste burger i dit liv på Foodtv! Flere medier

, , , ,

Spaghetti & kødboller

  • 0 / 5

Jeg plejer egentlig at lave disse banditter i stegeso. Det er super nemt og tager

,

Oksekød

  • 0 / 5

Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med