Molekylær gastronomi

,

Chokoladefondant med espressopasta, krokant &

  • 0 / 5

Chokoladefondanter er en af alle mine elevers absolute favoritter! Så den får de altså lige

,

Creme Anglaise med kaffeskum

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Creme Anglaise er generelt en god intro til at lære at

Carrageenan

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliates   Vi skal arbejde med E 407. Også kaldt Carrageenan. Carrageenan er

,

60 Sekunders Sablé breton med

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates Sablé skulle eftersigende betyde “sand” på fransk. Bretonere skulle eftersignede være lokalbefolkningen

,

Agar agar ærten

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Agar agar ærten er en ærtepuré, som tilsættes noget agar agar.

,

Bær-espuma

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates  Jeg elsker min sifonflaske, og nej, det er ikke bare en flødeskumssprøjte. Du