Molekylær gastronomi

,

Tomatsalat på spinatterrine

  • 0 / 5

En lidt anderledes tomatsalat? Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette

, ,

Sous vide – Under vakuum

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates.   I 8. klasse er vi godt i gang med at læse

,

Zorbit – maltodextrin

  • 0 / 5

Zorbit er et sjovt og nemt produkt at anvende i madlavningen. Det er et fantastisk

,

Verdens hurtigste trøfler

  • 0 / 5

En sød lille sag, som kan drejes, fortolkes og eksperimenteres med i smage og udtryk

,

Molekylær flan – Med et

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates   Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den

,

Molekylær gastronomi

  • 0 / 5

I skoleåret 2018/2019 startede jeg et valghold op, som skulle arbejde med molekylær gastronomi. Nu

Natriumalginat (sodium alginate)

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates   Så står den lige straks på sfærifikation. I denne forbindelse skal

,

Pandekager – Sifon

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates Så er klargøringen til valgholdet i molekylær gastronomi i fuld gang. Vi,

,

Molekylær gastronomi i folkeskolen

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates     Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde

, , ,

Panna cotta med broken jordbærgele

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates Panna Cotta er en lækker dessert fra Norditalien. Retter Piemonte. Panna Cotta