Tomatsalat på spinatterrine
En lidt anderledes tomatsalat? Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette
Sous vide – Under vakuum
Artiklen indeholder affiliates. I 8. klasse er vi godt i gang med at læse
Zorbit – maltodextrin
Zorbit er et sjovt og nemt produkt at anvende i madlavningen. Det er et fantastisk
Verdens hurtigste trøfler
En sød lille sag, som kan drejes, fortolkes og eksperimenteres med i smage og udtryk
Molekylær flan – Med et
Opskriften indeholder affiliates Ferie = mere tid til at eksperimentere. Næste skoleår står den
Molekylær gastronomi
I skoleåret 2018/2019 startede jeg et valghold op, som skulle arbejde med molekylær gastronomi. Nu
Natriumalginat (sodium alginate)
Artiklen indeholder affiliates Så står den lige straks på sfærifikation. I denne forbindelse skal
Pandekager – Sifon
Opskriften indeholder affiliates Så er klargøringen til valgholdet i molekylær gastronomi i fuld gang. Vi,
Molekylær gastronomi i folkeskolen
Artiklen indeholder affiliates Her har du et introdias, hvis du overvejer at arbejde
Panna cotta med broken jordbærgele
Opskriften indeholder affiliates Panna Cotta er en lækker dessert fra Norditalien. Retter Piemonte. Panna Cotta