Molekylær gastronomi

, , , ,

Bearnaise sous vide

  • 0 / 5

Artiklen indeholde affiliates.  “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart

, , , ,

Chicken tikka masala

  • 0 / 5

Jeg bruger denne opskrift til valgholdet molekylær gastronomi, hvor vi skal arbejde med sfærifikation. Retter,

, ,

Chokoladekage på 70 sekunder

  • 0 / 5

Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. I denne forbindelse arbejder vi også med sifonflasken

Skum & espumas

  • 0 / 5

I dette indlæg kan du læse om alle de forskellige muligheder vi har for at

,

Sifon

  • 0 / 5

Sifonen er efterhånden et af mine favorit køkkenredskaber. Det er den blevet i takt med

, ,

Rødbedepuré

  • 0 / 5

Opskriften indeholde affiliates   Et lille fræk tilbehør til en ret med et molekylært twist.

,

Rødbedeskum

  • 0 / 5

Opskriften indeholder affiliates.  Når du arbejder med molekymi i maden, skal du spørge dig selv

, , , ,

Andebryst sous vide, rød spidskålssalat

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates.  Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår,

,

Tomatsalat på spinatterrine

  • 0 / 5

En lidt anderledes tomatsalat? Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette

, ,

Sous vide – Under vakuum

  • 0 / 5

Artiklen indeholder affiliates.   I 8. klasse er vi godt i gang med at læse