Bearnaise sous vide
Artiklen indeholde affiliates. “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart
Chicken tikka masala
Jeg bruger denne opskrift til valgholdet molekylær gastronomi, hvor vi skal arbejde med sfærifikation. Retter,
Chokoladekage på 70 sekunder
Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. I denne forbindelse arbejder vi også med sifonflasken
Skum & espumas
I dette indlæg kan du læse om alle de forskellige muligheder vi har for at
Sifon
Sifonen er efterhånden et af mine favorit køkkenredskaber. Det er den blevet i takt med
Rødbedepuré
Opskriften indeholde affiliates Et lille fræk tilbehør til en ret med et molekylært twist.
Rødbedeskum
Opskriften indeholder affiliates. Når du arbejder med molekymi i maden, skal du spørge dig selv
Andebryst sous vide, rød spidskålssalat
Artiklen indeholder affiliates. Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår,
Tomatsalat på spinatterrine
En lidt anderledes tomatsalat? Så får du lige en fizz´ og velsmagende bund at anrette
Sous vide – Under vakuum
Artiklen indeholder affiliates. I 8. klasse er vi godt i gang med at læse