Bearnaise sous vide
Artiklen indeholde affiliates. “Jeg vil have den sauce far lavede i går”! Knægten kunne åbentbart
Chicken tikka masala
Jeg bruger denne opskrift til valgholdet molekylær gastronomi, hvor vi skal arbejde med sfærifikation. Retter,
Chokoladekage på 70 sekunder
Vi arbejder med køkkenets mange forskellige redskaber. I denne forbindelse arbejder vi også med sifonflasken
Rødbedeskum
Opskriften indeholder affiliates. Når du arbejder med molekymi i maden, skal du spørge dig selv
Andebryst sous vide, rød spidskålssalat
Artiklen indeholder affiliates. Egentlig skulle jeg arbejde på en råkostsalat til madkundskabsundervisningen til kommende skoleår,
Skum & espumas
I dette indlæg kan du læse om alle de forskellige muligheder vi har for at
Sifon
Sifonen er efterhånden et af mine favorit køkkenredskaber. Det er den blevet i takt med
Rødbedepuré
Opskriften indeholde affiliates Et lille fræk tilbehør til en ret med et molekylært twist.
Zorbit – maltodextrin
Zorbit er et sjovt og nemt produkt at anvende i madlavningen. Det er et fantastisk
Verdens hurtigste trøfler
En sød lille sag, som kan drejes, fortolkes og eksperimenteres med i smage og udtryk