Molekylær gastronomi

,

Xanthan gum

  • 0 / 5

Xanthangum er et “must have” i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan

, ,

Sifon æbleskiven

  • 0 / 5

Vi arbejder med vores æbleskivepander op til jul, og her skal vi på en tidsrejse

,

Gellan

  • 0 / 5

Gellan et relativt nyt produkt, da det kun er anvendt til fødevareindustrien siden begyndelsen af 1990’erne.

, ,

Syltede pære, tuilles-knas, kærnemælks Creme

  • 0 / 5

Måske det her er ved at være min signaturdessert. Det er i hvert fald en

,

Agar agar

  • 0 / 5

E-nummer (E406). Agar Agar blev opdaget ved et tilfælde. En japansk kok opdagede tangs gelerende

, ,

Chokolademousse på sifonflaske

  • 0 / 5

Pigebarnet har plaget efter chokolademousse og Gateau Marcel i hele Corona-karantæne perioden. Nu gav far

, , , ,

Fiskedag med Kasper Fiskermand

  • 0 / 5

Fiskeforløb del 2. Kasper fiskemand fra Meny kommer på besøg med en røvfuld et eller

, , ,

Luftig jordskokkesuppe

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliatelinks.  Egne jordskokker blev eksperimenteret til en luftig jordskokkesuppe vha. sifonflaske. Den står nemlig

,

Perler med agar agar

  • 0 / 5

Indlægget indeholder affiliates Nu har vi læst om hydrokolloider. Så nu skal vi eksperimentere med perler i

, ,

Æg Benedict med Sauce Hollandaise

  • 0 / 5

En lækker og nem morgenmadret. Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller