Xanthan gum
Xanthangum er et “must have” i køkkenet, hvor man kan lide at eksperimentere. Du kan
Sifon æbleskiven
Vi arbejder med vores æbleskivepander op til jul, og her skal vi på en tidsrejse
Gellan
Gellan et relativt nyt produkt, da det kun er anvendt til fødevareindustrien siden begyndelsen af 1990’erne.
Syltede pære, tuilles-knas, kærnemælks Creme
Måske det her er ved at være min signaturdessert. Det er i hvert fald en
Agar agar
E-nummer (E406). Agar Agar blev opdaget ved et tilfælde. En japansk kok opdagede tangs gelerende
Chokolademousse på sifonflaske
Pigebarnet har plaget efter chokolademousse og Gateau Marcel i hele Corona-karantæne perioden. Nu gav far
Fiskedag med Kasper Fiskermand
Fiskeforløb del 2. Kasper fiskemand fra Meny kommer på besøg med en røvfuld et eller
Luftig jordskokkesuppe
Indlægget indeholder affiliatelinks. Egne jordskokker blev eksperimenteret til en luftig jordskokkesuppe vha. sifonflaske. Den står nemlig
Perler med agar agar
Indlægget indeholder affiliates Nu har vi læst om hydrokolloider. Så nu skal vi eksperimentere med perler i
Æg Benedict med Sauce Hollandaise
En lækker og nem morgenmadret. Selvfølgelig ikke lige så nem, som at hælde yoghurt eller