Måltider & Madkultur

, ,

Dansk madkulturforløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Indledning Introduktion til dansk madkultur Sovs!!! Og jævning heraf Del 1 –

, , , , ,

Butter chicken

  • 0 / 5

En indisk madkultur klassiker. En indisk streetfood klassiker. En hverdags klassiker. En børnevenlig og relativ

, , , ,

Eclair

  • 0 / 5

Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde

, , ,

Panang karry

  • 0 / 5

Vi arbejder med livretter i en af mine K-klasser. I den forbindelse har en elev

, , , ,

Stegt flæsk med persillesauce

  • 0 / 5

Udnævnt som Danmarks nationalret tilbage i 2014 af 60.000 personer. Over 44 % af stemmerne

, , , ,

Biks og bearnaise

  • 0 / 5

Hovedmåltids svar på en romkugle, som én af mine elever kaldte det… Leftovers på den

, , ,

Pad thai

  • 0 / 5

En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning. Når

, , , , ,

Aioli

  • 0 / 5

Vi skal til Provence – og så alligevel ikke. For aioli kommer oprindeligt fra Provence

, , ,

Dysfagi

  • 0 / 5

Dysfa-hvafor-noget? Dysfagi kan skyldes en masse forskellige forandringer hos et menneske. Det kan skyldes: Aldring

, , , ,

Samosa

  • 0 / 5

En vegetarisk hapser med dip-dip-nam-nam… Og den kan nemt gøres til et hovedmåltid. Vi kan