Madlavning

, , , ,

Æbleskiver i laaaange baner!

  • 0 / 5

Indhold Indledning Æbleskiver er bare indbegrebet af dansk jule-madkultur! Intro til panden og teknikken bag

, , ,

Hollandaisesauce

  • 0 / 5

Fransk emulgeret sauce. What’s not to like?! Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan

,

Månedsopgave – Videnskaben i mad

  • 0 / 5

I denne månedsopgave skal der samles op på de videnskaber, som vi møder på i

, , , ,

Eclair

  • 0 / 5

Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde

, , , ,

Vegetar-forløb

  • 0 / 5

Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du

, , ,

Pad thai

  • 0 / 5

En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning. Når

, , ,

Boghvedepandekager med fyld

  • 0 / 5

Vi arbejder med videnskaben i køkkenredskaberne, og i den forbindelse ser vi nærmere på pander

, , , ,

Samosa

  • 0 / 5

En vegetarisk hapser med dip-dip-nam-nam… Og den kan nemt gøres til et hovedmåltid. Vi kan

, , , , ,

Vegetarburger

  • 0 / 5

Vi arbejder med madmæssigt mangfoldighed. I den forbindelse læser og hører vi om to personer,