Æbleskiver i laaaange baner!
Indhold Indledning Æbleskiver er bare indbegrebet af dansk jule-madkultur! Intro til panden og teknikken bag
Hollandaisesauce
Fransk emulgeret sauce. What’s not to like?! Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan
Månedsopgave – Videnskaben i mad
I denne månedsopgave skal der samles op på de videnskaber, som vi møder på i
Eclair
Så er vi endnu en gang kommet til de opbagte dej. Vi kan også kalde
Vegetar-forløb
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Pad thai
En ægte streetfood- og madkulturklassiker, som vinder mere og mere ind i min undervisning. Når
Boghvedepandekager med fyld
Vi arbejder med videnskaben i køkkenredskaberne, og i den forbindelse ser vi nærmere på pander
Samosa
En vegetarisk hapser med dip-dip-nam-nam… Og den kan nemt gøres til et hovedmåltid. Vi kan
Månedsopgave – Madpakken: Skab en
I denne månedsopgave skal der samles op på al vores madpakkeviden! Vi er i gang
Vegetarburger
Vi arbejder med madmæssigt mangfoldighed. I den forbindelse læser og hører vi om to personer,