Hurtig remoulade
Skulle vi gå all in, skulle vi lave vores helt egne pickles. Og det overvejer
Konservering
Mennesket har altid udnyttet naturen for at skaffe mad. I starten som jægere, senere som
Jordbærsyltetøj
Egentlig er vi lidt sent på den med jordbærmarmeladen – og dog. Min svigermor gemmer
Hjemmelavet ketchup
Så står den på “ketter”! Den her plejer jeg altid at lave med eleverne, når
Peanutbutter sandwich
Vi arbejder egentlig med konservering og skal gøre en masse ting klar til de kommende
Semidried tomater
Tænk at noget så lækkert kan være så nemt – og så billigt. Oplever du,
Syltede chilier
Chilierne i skolehaven er brugt, så jeg måtte ty til Rema 1000. Men efter at
Syltet rødløg
Sidste skoleår var jeg på Madkamp-kursus på UCN Aalborg. Temaet var konservering. Så jeg har
Æblechutney
Hustruen til personalefest. Så jeg forbereder mig på at tage “Årets ægtemandsprisen”! Jep, lillemor skal da