Den napolitanske pizzadej
Med corona fulgte der alverdens modefænomener. Madmæssigt må man sige at surdejen og pizzaovnen var
Stegt polenta
Det er efterhånden mit mantra, at når der skal laves fino mad, så lav så
Simpel tomatsauce til pizza
Her følger ski lige den ualmindelige simple tomatsauce, som jeg plejer at bruge til pizzaer
Verdens nemmeste pastaret
Jeg mindes denne ret, som min første selvproduceret ret. Ofte lader man sig jo inspirere
Cantuccini – Biscotti di Prato
En lille småkage til kaffen? Når der ses på campingpladser ved Gardasøen, kommer man helt
Carbonara
Så er det for alvor ved at være forår, og ungerne begynder at være meget
Cæsarsalat
Så kommer man lige hjem til en hustruen, som har lavet friskbagt brød! Så den
Lasagne
Datenight med den dejlige hustru. Wakefield vinsmagning ved Vin & Vin med 3-retters menu. Arbejde
Grissini
Madklassen på besøg og temaet er italiensk mam. Når man går ind på en hvilken
Gorgonzola suace
Menuen stod på hjemmelavet ravioli, men det var saucen, der løb med opmærksomheden. Gorgonzolaosten har