Stigende fødevarepriser
Har din madkundskabslærer været lidt fedtet med indkøbene af råvarer det sidste stykke tid? I
Tarteletter – høns i asparges
Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super
Ceviche med rå tomatsalsa
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Hvilling med grønkål og brunet
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Fiskesuppe cappuccino
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Hjemmelavet vs. Færdiglavet
I dette miniforløb skal vi se nærmere på færdiglavet mad versus hjemmelavet mad. Det skal
Hjemmelavet kopnudler
Hurtig og nem mam. Vi arbejder med færdigretter. I dag skal vi prøve at konkurrere
Chili sin carne
Ej, det er en god chili con carne, mor og far! Du holder din mund,
Kylling i kikærter – en
Man kan efterhånden få en masse forskellige salat i supermarkeder og fast food-kæder. Denne ret
Fødevarebevidsthed & Ukraine
Jeg har sat en enkelt undervisningsgang af til at arbejde fokuseret med et emne, som