Fødevarebevidsthed

,

Stigende fødevarepriser

  • 0 / 5

Har din madkundskabslærer været lidt fedtet med indkøbene af råvarer det sidste stykke tid? I

, , , , ,

Tarteletter – høns i asparges

  • 0 / 5

Tarteletter, høns i asparges, finder tit vej ind i min undervisning. Tarteletter er nemlig super

, , , ,

Ceviche med rå tomatsalsa

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , , ,

Hvilling med grønkål og brunet

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , , ,

Fiskesuppe cappuccino

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

,

Hjemmelavet vs. Færdiglavet

  • 0 / 5

I dette miniforløb skal vi se nærmere på færdiglavet mad versus hjemmelavet mad.  Det skal

, , , , , , ,

Hjemmelavet kopnudler

  • 0 / 5

Hurtig og nem mam. Vi arbejder med færdigretter. I dag skal vi prøve at konkurrere

, , , , , ,

Kylling i kikærter – en

  • 0 / 5

Man kan efterhånden få en masse forskellige salat i supermarkeder og fast food-kæder. Denne ret

, ,

Fødevarebevidsthed & Ukraine

  • 0 / 5

Jeg har sat en enkelt undervisningsgang af til at arbejde fokuseret med et emne, som