Fisk

, , ,

Hollandaisesauce

  • 0 / 5

Fransk emulgeret sauce. What’s not to like?! Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan

,

Hvillingen

  • 0 / 5

Merlangius merlangus Hvillingen er i min optik en overset fisk til relativt billige penge –

, , , ,

Ceviche med rå tomatsalsa

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , , ,

Hvilling med grønkål og brunet

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , , ,

Fiskesuppe cappuccino

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg

, , ,

Dampede muslinger i cremet sauce

  • 0 / 5

En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr.  Jeg

, , , ,

Fish N´chips, mushy peas &

  • 0 / 5

Minifiskeforløb på 6. årgang. Tja, kan vel bruges som man vil ift. klassetrin. Men jeg bruger

, ,

Nordisk inspireret cremet bygotto

  • 0 / 5

I Italien har de risotto, som er en risret. I Danmark har vi ikke ris,

, , ,

Helleflyder & kammusling

  • 0 / 5

“Madklubben” i Aalbæk og Skagen = fisk. Nok er vi ikke stjernekokke, men konkurrencen under

, , , ,

Fiskedag med Kasper Fiskermand

  • 0 / 5

Fiskeforløb del 2. Kasper fiskemand fra Meny kommer på besøg med en røvfuld et eller