Hollandaisesauce
Fransk emulgeret sauce. What’s not to like?! Skal du arbejde med emulsioner i madkundskab, kan
Hvillingen
Merlangius merlangus Hvillingen er i min optik en overset fisk til relativt billige penge –
Ceviche med rå tomatsalsa
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Hvilling med grønkål og brunet
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Fiskesuppe cappuccino
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Dampede muslinger i cremet sauce
En god og billig ret til arbejdet med bæredygtighed, fødevarebevidsthed og fisk og skaldyr. Jeg
Fish N´chips, mushy peas &
Minifiskeforløb på 6. årgang. Tja, kan vel bruges som man vil ift. klassetrin. Men jeg bruger
Nordisk inspireret cremet bygotto
I Italien har de risotto, som er en risret. I Danmark har vi ikke ris,
Helleflyder & kammusling
“Madklubben” i Aalbæk og Skagen = fisk. Nok er vi ikke stjernekokke, men konkurrencen under
Fiskedag med Kasper Fiskermand
Fiskeforløb del 2. Kasper fiskemand fra Meny kommer på besøg med en røvfuld et eller