Faglig læsning, Hovedretter, Okse- og kalvekød, Opskrifter
Bøfeksperimentet
Den her er nok ikke beregnet til skolebrug, da overdrevne madnørderi kan forekomme. Slagter Kasper
Faglig læsning, Molekylær gastronomi
Sifon
Sifonen er efterhånden et af mine favorit køkkenredskaber. Det er den blevet i takt med
Faglig læsning
Samarbejdspartnere
Siden indeholder affiliates Hvis der er noget, som der er fedt, så er det, når
Faglig læsning, Faglig læsning og anden madnørderi, Konservering, Undervisningsforløb og anden inspiration
Betydningskort
Betydningskort (fil til fri afbenyttelse). Arbejdet med betydningskort kan både være et omfattende eller et hurtigt
Faglig læsning, Molekylær gastronomi
Zorbit – maltodextrin
Zorbit er et sjovt og nemt produkt at anvende i madlavningen. Det er et fantastisk
Faglig læsning, Molekylær gastronomi
Molekylær gastronomi
I skoleåret 2018/2019 startede jeg et valghold op, som skulle arbejde med molekylær gastronomi. Nu