Faglig læsning

Smagssansen

  • 0 / 5

Denne artikel er delt i to dele – Level 1 og Level 2. Level 1

Ny nordisk mad

  • 0 / 5

Ny Nordisk Mad har sin oprindelse i de nordiske lande. Når du spiser og anvender

,

Ost

  • 0 / 5

Vi arbejder i 8. klasse med videnskaben i maden. Med andre ord undersøger vi, hvordan

, ,

Pastaens oprindelse – og lidt

  • 0 / 5

Måske verden mest populære fødevare? Og i hvert fald, verdens sjoveste mad at lave med

Proteiner

  • 0 / 5

“Min krop er et tempel“… Et tempel er en kirkeagtig bygning. En hellig bygning. En

,

Oksekød

  • 0 / 5

Her kan du læse om oksekød – altså kød fra koen. Vi arbejder ofte med

Rørt dej

  • 0 / 5

Du vil gerne piske en luft ind i kagedej. Så får du den der eftertragtede

Meltyper

  • 0 / 5

Siden indeholder affiliates.  I starten af 7. klasse dykker vi ned i de forskellige meltyper.

,

Gærprocessen

  • 0 / 5

I dette afsnit skal du læse om, hvordan gær virker i dit brød. Vidste du,

Julens traditioner

  • 0 / 5

Den meste fantastiske tid på året!   Julens historie ”Jeg glæder mig i denne tid.