Faglig læsning og anden madnørderi

Eventyret om karbonaden, paneringen og

  • 0 / 5

I dag skal du høre et lille eventyr om en gammel dansk tradition i køkkenet.

Afbagte deje

  • 0 / 5

Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på =

Anretning

  • 0 / 5

Måske en af de vigtigste dele af madkundskabsfaget – og til hobbygourmanden. Hvorfor skal eleverne

Æbler

  • 0 / 5

Æbler hører til frugterne – kernefrugterne. Frugt er ligesom grøntsagerne spiselige og saftige plantedele. Vi

Æbleskivens flugt over komfuret

  • 0 / 5

For de fleste af os er julen forbundet med mange traditioner. Der skal koges klejner,

,

Brug af Smartphones & tablets

  • 0 / 5

Der er megen diskussion om brug af mobiltelefoner, iPads, tablets og computers i folkeskolen. Min

Chokolade

  • 0 / 5

Det fantastiske nydelsesmiddel, chokolade. Vi er glade for chokolade i Danmark. Meget glade. Nyere statistik

Dansk madkultur

  • 0 / 5

Har du tænkt over, at Danmark nok er det eneste land i verden, hvor der bogstaveligt talt bor flere svin end mennesker? Oooog

, , , , ,

Surdejsforløb

  • 0 / 5

Siden indeholder affiliates.    Verdens bedste Bagesten er lavet af stål – Bagestålet, Bedst i

, , ,

Betydningskort

  • 0 / 5

Betydningskort (fil til fri afbenyttelse). Arbejdet med betydningskort kan både være et omfattende eller et hurtigt