Faglig læsning og anden madnørderi

Chokolade

  • 0 / 5

Det fantastiske nydelsesmiddel, chokolade. Vi er glade for chokolade i Danmark. Meget glade. Nyere statistik

Dansk madkultur

  • 0 / 5

Har du tænkt over, at Danmark nok er det eneste land i verden, hvor der bogstaveligt talt bor flere svin end mennesker? Oooog

Emulsion

  • 0 / 5

https://www.youtube.com/watch?v=bC_czAL24zY Vi arbejder med mange forskellige teknikker i madkundskab. Én af dem kaldes for en

En god madpakke

  • 0 / 5

Hvad er en god madpakke? Den må skulle kunne holde dig kørende hele dagen Når

Energien i vores mad

  • 0 / 5

Din krop bliver tit sammenlignet med en motor. Og det er ikke uden grund. For

Eventyret om karbonaden, paneringen og

  • 0 / 5

I dag skal du høre et lille eventyr om en gammel dansk tradition i køkkenet.

Afbagte deje

  • 0 / 5

Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på =

Anretning

  • 0 / 5

Måske en af de vigtigste dele af madkundskabsfaget – og til hobbygourmanden. Hvorfor skal eleverne

, , , , ,

Surdejsforløb

  • 0 / 5

Siden indeholder affiliates.    Verdens bedste Bagesten er lavet af stål – Bagestålet, Bedst i

, , ,

Betydningskort

  • 0 / 5

Betydningskort (fil til fri afbenyttelse). Arbejdet med betydningskort kan både være et omfattende eller et hurtigt