Emulsion
https://www.youtube.com/watch?v=bC_czAL24zY Vi arbejder med mange forskellige teknikker i madkundskab. Én af dem kaldes for en
En god madpakke
Hvad er en god madpakke? Den må skulle kunne holde dig kørende hele dagen Når
Energien i vores mad
Din krop bliver tit sammenlignet med en motor. Og det er ikke uden grund. For
Eventyret om karbonaden, paneringen og
I dag skal du høre et lille eventyr om en gammel dansk tradition i køkkenet.
Afbagte deje
Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på =
Anretning
Måske en af de vigtigste dele af madkundskabsfaget – og til hobbygourmanden. Hvorfor skal eleverne
Æbler
Æbler hører til frugterne – kernefrugterne. Frugt er ligesom grøntsagerne spiselige og saftige plantedele. Vi
Æbleskivens flugt over komfuret
For de fleste af os er julen forbundet med mange traditioner. Der skal koges klejner,
Brug af Smartphones & tablets
Der er megen diskussion om brug af mobiltelefoner, iPads, tablets og computers i folkeskolen. Min
Chokolade
Det fantastiske nydelsesmiddel, chokolade. Vi er glade for chokolade i Danmark. Meget glade. Nyere statistik