Kemiske hævemidler
Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller
Koagulering
Ko-a-gu-le-ring Sig det ti gange hurtigt! Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring. Lidt svært ord, men meget nyttig viden i køkkenet. Denne
Korn & mel
Siden indeholder affiliates. En lille introduktion til 6. klasses madkundskab. I dette afsnit skal
Kostfibre
I denne artikel kan du læse om kostfibre, og hvordan de optages i kroppen. Kostfibre
Kulhydrater
Her får du en lille intro til kulhydrater, som vi arbejder med på 6. årgang.
Legering
Tilberedningsmetoden legering. Hmmm. Hvad er en legering? Kort fortalt; en fortykning. Det lyder som noget, der kunne ske
Følesansen
Munden afkoder de mindste detaljer i den mad du indtager. Mundfølelsen er en fascinerende sans.
Fedt – Mættet og umættet
En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan
Gryder
Min undervisningsplan i 8. klasse madkundskab har et gennemgående tema, som går på at vi
Afbagte deje
Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på =