Faglig læsning og anden madnørderi

Kemiske hævemidler

  • 0 / 5

Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller

Koagulering

  • 0 / 5

Ko-a-gu-le-ring Sig det ti gange hurtigt! Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring. Lidt svært ord, men meget nyttig viden i køkkenet. Denne

Korn & mel

  • 0 / 5

Siden indeholder affiliates.    En lille introduktion til 6. klasses madkundskab. I dette afsnit skal

Kostfibre

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om kostfibre, og hvordan de optages i kroppen. Kostfibre

Kulhydrater

  • 0 / 5

Her får du en lille intro til kulhydrater, som vi arbejder med på 6. årgang.

Legering

  • 0 / 5

Tilberedningsmetoden legering. Hmmm. Hvad er en legering? Kort fortalt; en fortykning. Det lyder som noget, der kunne ske

Følesansen

  • 0 / 5

Munden afkoder de mindste detaljer i den mad du indtager. Mundfølelsen er en fascinerende sans.

Fedt – Mættet og umættet

  • 0 / 5

En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan

Gryder

  • 0 / 5

Min undervisningsplan i 8. klasse madkundskab har et gennemgående tema, som går på at vi

Afbagte deje

  • 0 / 5

Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på =