Kødfri kost? Noget for mig?
Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de
Kemiske hævemidler
Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller
Koagulering
Ko-a-gu-le-ring Sig det ti gange hurtigt! Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring. Lidt svært ord, men meget nyttig viden i køkkenet. Denne
Korn & mel
Siden indeholder affiliates. En lille introduktion til 6. klasses madkundskab. I dette afsnit skal
Kostfibre
I denne artikel kan du læse om kostfibre, og hvordan de optages i kroppen. Kostfibre
Kulhydrater
Her får du en lille intro til kulhydrater, som vi arbejder med på 6. årgang.
Legering
Tilberedningsmetoden legering. Hmmm. Hvad er en legering? Kort fortalt; en fortykning. Det lyder som noget, der kunne ske
Afbagte deje
Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på =
Anretning
Måske en af de vigtigste dele af madkundskabsfaget – og til hobbygourmanden. Hvorfor skal eleverne
Æbler
Æbler hører til frugterne – kernefrugterne. Frugt er ligesom grøntsagerne spiselige og saftige plantedele. Vi