Følesansen
Munden afkoder de mindste detaljer i den mad du indtager. Mundfølelsen er en fascinerende sans.
Fedt – Mættet og umættet
En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan
Gryder
Min undervisningsplan i 8. klasse madkundskab har et gennemgående tema, som går på at vi
Guleroden
Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.
Høresansen
Syns-, smags-, lugte- og følesansen er ofte de sanser, som vi fokuserer mest på, når
Hygiejne – den vigtigste forudsætning
Denne lille artikel er altid det første mine elever læser, når de møder ind til
Anretning
Måske en af de vigtigste dele af madkundskabsfaget – og til hobbygourmanden. Hvorfor skal eleverne
Æbler
Æbler hører til frugterne – kernefrugterne. Frugt er ligesom grøntsagerne spiselige og saftige plantedele. Vi
Æbleskivens flugt over komfuret
For de fleste af os er julen forbundet med mange traditioner. Der skal koges klejner,
Brug af Smartphones & tablets
Der er megen diskussion om brug af mobiltelefoner, iPads, tablets og computers i folkeskolen. Min