Faglig læsning og anden madnørderi

Følesansen

  • 0 / 5

Munden afkoder de mindste detaljer i den mad du indtager. Mundfølelsen er en fascinerende sans.

Fedt – Mættet og umættet

  • 0 / 5

En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan

Gryder

  • 0 / 5

Min undervisningsplan i 8. klasse madkundskab har et gennemgående tema, som går på at vi

Guleroden

  • 0 / 5

Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.

Høresansen

  • 0 / 5

Syns-, smags-, lugte- og følesansen er ofte de sanser, som vi fokuserer mest på, når

Hygiejne – den vigtigste forudsætning

  • 0 / 5

Denne lille artikel er altid det første mine elever læser, når de møder ind til

Anretning

  • 0 / 5

Måske en af de vigtigste dele af madkundskabsfaget – og til hobbygourmanden. Hvorfor skal eleverne

Æbler

  • 0 / 5

Æbler hører til frugterne – kernefrugterne. Frugt er ligesom grøntsagerne spiselige og saftige plantedele. Vi

Æbleskivens flugt over komfuret

  • 0 / 5

For de fleste af os er julen forbundet med mange traditioner. Der skal koges klejner,

,

Brug af Smartphones & tablets

  • 0 / 5

Der er megen diskussion om brug af mobiltelefoner, iPads, tablets og computers i folkeskolen. Min