Faglig læsning og anden madnørderi

Kødfri kost? Noget for mig?

  • 0 / 5

Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de

Kemiske hævemidler

  • 0 / 5

Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller

Koagulering

  • 0 / 5

Ko-a-gu-le-ring Sig det ti gange hurtigt! Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring. Lidt svært ord, men meget nyttig viden i køkkenet. Denne

Korn & mel

  • 0 / 5

Siden indeholder affiliates.    En lille introduktion til 6. klasses madkundskab. I dette afsnit skal

Kostfibre

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om kostfibre, og hvordan de optages i kroppen. Kostfibre

Kulhydrater

  • 0 / 5

Her får du en lille intro til kulhydrater, som vi arbejder med på 6. årgang.

Legering

  • 0 / 5

Tilberedningsmetoden legering. Hmmm. Hvad er en legering? Kort fortalt; en fortykning. Det lyder som noget, der kunne ske

Afbagte deje

  • 0 / 5

Så skal der bages. Og det er der saftsuseme mange måder at gøre på =

Anretning

  • 0 / 5

Måske en af de vigtigste dele af madkundskabsfaget – og til hobbygourmanden. Hvorfor skal eleverne

Æbler

  • 0 / 5

Æbler hører til frugterne – kernefrugterne. Frugt er ligesom grøntsagerne spiselige og saftige plantedele. Vi