Faglig læsning og anden madnørderi

Madbilleder – Guide til at

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om og få nogle ideer til anretning og fotografering

Maillard-reaktioner

  • 0 / 5

Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? I denne artikel er der samlet

,

Masterchef 6. klasse

  • 0 / 5

Skoleåret lakker mod enden, og det samme gør et år med masser af madkundskab. Hvad eleverne

,

Ismaskinen

  • 0 / 5

Gelato, parfait, sorbet, granité eller en god flødeis? Mulighederne er mange, når det komme til

Kødfri kost? Noget for mig?

  • 0 / 5

Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de

Kemiske hævemidler

  • 0 / 5

Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller

Koagulering

  • 0 / 5

Ko-a-gu-le-ring Sig det ti gange hurtigt! Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring. Lidt svært ord, men meget nyttig viden i køkkenet. Denne

Korn & mel

  • 0 / 5

Siden indeholder affiliates.    En lille introduktion til 6. klasses madkundskab. I dette afsnit skal

Kostfibre

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om kostfibre, og hvordan de optages i kroppen. Kostfibre

Kulhydrater

  • 0 / 5

Her får du en lille intro til kulhydrater, som vi arbejder med på 6. årgang.