Masterchef 6. klasse
Skoleåret lakker mod enden, og det samme gør et år med masser af madkundskab. Hvad eleverne
Lugtesansen
Prutter lugter dårlig… Lugtesansen fortæller os om maden kan bruges, og allerede på afstand fortæller
Følesansen
Munden afkoder de mindste detaljer i den mad du indtager. Mundfølelsen er en fascinerende sans.
Fedt – Mættet og umættet
En lille intro til fedt i 6. klasse. Fedt er godt og skidt. Vi kan
Gryder
Min undervisningsplan i 8. klasse madkundskab har et gennemgående tema, som går på at vi
Guleroden
Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.
Høresansen
Syns-, smags-, lugte- og følesansen er ofte de sanser, som vi fokuserer mest på, når
Hygiejne – den vigtigste forudsætning
Denne lille artikel er altid det første mine elever læser, når de møder ind til
Ismaskinen
Gelato, parfait, sorbet, granité eller en god flødeis? Mulighederne er mange, når det komme til
Kødfri kost? Noget for mig?
Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de