Faglig læsning og anden madnørderi

Lugtesansen

  • 0 / 5

Prutter lugter dårlig… Lugtesansen fortæller os om maden kan bruges, og allerede på afstand fortæller

Madbilleder – Guide til at

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om og få nogle ideer til anretning og fotografering

Maillard-reaktioner

  • 0 / 5

Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? I denne artikel er der samlet

Gryder

  • 0 / 5

Min undervisningsplan i 8. klasse madkundskab har et gennemgående tema, som går på at vi

Guleroden

  • 0 / 5

Hver gang jeg starter et nyt madkundskabshold op, arbejder vi altid med brød og gærprocesser.

Høresansen

  • 0 / 5

Syns-, smags-, lugte- og følesansen er ofte de sanser, som vi fokuserer mest på, når

Hygiejne – den vigtigste forudsætning

  • 0 / 5

Denne lille artikel er altid det første mine elever læser, når de møder ind til

,

Ismaskinen

  • 0 / 5

Gelato, parfait, sorbet, granité eller en god flødeis? Mulighederne er mange, når det komme til

Kødfri kost? Noget for mig?

  • 0 / 5

Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de

Kemiske hævemidler

  • 0 / 5

Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller