Madbilleder – Guide til at
I denne artikel kan du læse om og få nogle ideer til anretning og fotografering
Maillard-reaktioner
Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? I denne artikel er der samlet
Masterchef 6. klasse
Skoleåret lakker mod enden, og det samme gør et år med masser af madkundskab. Hvad eleverne
Ismaskinen
Gelato, parfait, sorbet, granité eller en god flødeis? Mulighederne er mange, når det komme til
Kødfri kost? Noget for mig?
Altså når jeg præsenterer dette for unge friske vesthimmerlandske drenge i 7. klasse, kigger de
Kemiske hævemidler
Må jeg godt tage noget natron i stedet for bagepulver, Christian? Nej, kære elev… Eller
Koagulering
Ko-a-gu-le-ring Sig det ti gange hurtigt! Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring, Ko-a-gu-le-ring. Lidt svært ord, men meget nyttig viden i køkkenet. Denne
Korn & mel
Siden indeholder affiliates. En lille introduktion til 6. klasses madkundskab. I dette afsnit skal
Kostfibre
I denne artikel kan du læse om kostfibre, og hvordan de optages i kroppen. Kostfibre
Kulhydrater
Her får du en lille intro til kulhydrater, som vi arbejder med på 6. årgang.