Faglig læsning og anden madnørderi

Pisket deje

  • 0 / 5

Lagkagebunde, roulader eller en marengs er måske umme-hapsere, som du allerede kender. Disse kalder vi

Mikroovnens mangfoldighed

  • 0 / 5

Den er altså ikke kun til genopvarmning af mad og popcorn. Det er et teknologisk

,

Vegetar

  • 0 / 5

Vi skal i den kommende tid arbejde med en masse grøntsager og frugter – og

,

Synssansen

  • 0 / 5

Dit sanseapparat er et stort samspil mellem alle dine sanser. Det hele samles i din

Pander

  • 0 / 5

I denne artikel kan du læse om nogle af de pander, som vi kommer til

, , , , , , ,

Knapost med urter

  • 0 / 5

Ost kommer i alskens former! Oste kan være kompliceret, og osteproduktion kræver utrolig megen hygiejne.

Videnskaben bag en god pizza

  • 0 / 5

Her følger en lille artikel, som jeg anvender på 6. årgang, når eleverne introduceres til

Rødbeden der blev syltet…

  • 0 / 5

Chenopodiaceae, prøv lige at name-droppe det ord! Fedt ord. Vi kan også bare sige salturtfamilien. En

, ,

Pastaens oprindelse – og lidt

  • 0 / 5

Måske verden mest populære fødevare? Og i hvert fald, verdens sjoveste mad at lave med

Lugtesansen

  • 0 / 5

Prutter lugter dårlig… Lugtesansen fortæller os om maden kan bruges, og allerede på afstand fortæller