Pisket deje
Lagkagebunde, roulader eller en marengs er måske umme-hapsere, som du allerede kender. Disse kalder vi
Mikroovnens mangfoldighed
Den er altså ikke kun til genopvarmning af mad og popcorn. Det er et teknologisk
Vegetar
Vi skal i den kommende tid arbejde med en masse grøntsager og frugter – og
Synssansen
Dit sanseapparat er et stort samspil mellem alle dine sanser. Det hele samles i din
Pander
I denne artikel kan du læse om nogle af de pander, som vi kommer til
Knapost med urter
Ost kommer i alskens former! Oste kan være kompliceret, og osteproduktion kræver utrolig megen hygiejne.
Videnskaben bag en god pizza
Her følger en lille artikel, som jeg anvender på 6. årgang, når eleverne introduceres til
Rødbeden der blev syltet…
Chenopodiaceae, prøv lige at name-droppe det ord! Fedt ord. Vi kan også bare sige salturtfamilien. En
Pastaens oprindelse – og lidt
Måske verden mest populære fødevare? Og i hvert fald, verdens sjoveste mad at lave med
Lugtesansen
Prutter lugter dårlig… Lugtesansen fortæller os om maden kan bruges, og allerede på afstand fortæller