Bindevæv i kød
I denne artikel skal vi se nærmere på bindevæv i kød, og hvordan vi kan
Podcasts til madkundskab
I dette indlæg vil jeg samle en masse opgaver til podcasts, som jeg finder interessante
Kostberegner
Link til kostberegner: https://deklaration.fooddata.dk/?Deklarationer. Jeg kostberegner næsten altid, når vi arbejder med emnet sundhed, da
Mørdej
Eller tålmodighedsdejen – som jeg plejer at kalde den. Læs mere om Dejforløb her. Det kræver
Bæredygtighed
Denne artikel er både en faglig artikel og tiltænkt som et undervisningsforløb. Artiklen kan derfor
Kostråd
Hvad er sundhed? Er du sund? Du kan finde sindssygt mange bud på, hvad sundhed
Agar agar
E-nummer (E406). Agar Agar blev opdaget ved et tilfælde. En japansk kok opdagede tangs gelerende
Ovnen
Vi bruger ofte ovnen i madlavning og i madkundskab. Men hvad er det egentlig for en
Bål – lær at bygge
Bål er hygge, sammenhold og ikke mindst en livsnødvendig kompetence. At lave bål har altid
Pisket deje
Lagkagebunde, roulader eller en marengs er måske umme-hapsere, som du allerede kender. Disse kalder vi