Faglig læsning og anden madnørderi

Bindevæv i kød

  • 0 / 5

I denne artikel skal vi se nærmere på bindevæv i kød, og hvordan vi kan

,

Podcasts til madkundskab

  • 0 / 5

I dette indlæg vil jeg samle en masse opgaver til podcasts, som jeg finder interessante

,

Kostberegner

  • 0 / 5

Link til kostberegner: https://deklaration.fooddata.dk/?Deklarationer. Jeg kostberegner næsten altid, når vi arbejder med emnet sundhed, da

Mørdej

  • 0 / 5

Eller tålmodighedsdejen – som jeg plejer at kalde den. Læs mere om Dejforløb her. Det kræver

, , ,

Bæredygtighed

  • 0 / 5

Denne artikel er både en faglig artikel og tiltænkt som et undervisningsforløb. Artiklen kan derfor

,

Kostråd

  • 0 / 5

Hvad er sundhed? Er du sund? Du kan finde sindssygt mange bud på, hvad sundhed

,

Agar agar

  • 0 / 5

E-nummer (E406). Agar Agar blev opdaget ved et tilfælde. En japansk kok opdagede tangs gelerende

Ovnen

  • 0 / 5

Vi bruger ofte ovnen i madlavning og i madkundskab. Men hvad er det egentlig for en

Bål – lær at bygge

  • 0 / 5

Bål er hygge, sammenhold og ikke mindst en livsnødvendig kompetence.  At lave bål har altid

Pisket deje

  • 0 / 5

Lagkagebunde, roulader eller en marengs er måske umme-hapsere, som du allerede kender. Disse kalder vi