Diabetes & mad
I denne artikel dykker vi ned i samspillet mellem diabetes og mad. Lad mig understrege,
Gellan
Gellan et relativt nyt produkt, da det kun er anvendt til fødevareindustrien siden begyndelsen af 1990’erne.
Kylle-Rylles død…
Hvilken del af kyllingen kan du egentlig bedst lide? I denne artikel skal vi se
Viskositet
I denne artikel skal vi se nærmere på begrebet viskositet. Du arbejder nemlig tit med
Karamellisering
Hvorfor tager maden farve og får en tilberedt smag? Det spurgte jeg eleverne i forbindelse
Gastrofysik – Videnskaben i mad
Indhold i forløbet Her finder du en oversigt over indholdet i dette forløb, hvor du
Den Multisensoriske påvirkning under måltidet
I denne artikel kan du læse om, hvordan dine sanser bliver påvirket under et måltid.
Guide til madkulturer – en
I denne artikel får du en guide til, hvordan du kan analysere en madkultur. Det
Vitaminer & mineraler
I denne artikel skal vi se nærmere på det, vi overordnet kalder mikronæringsstoffer. Vi kalder